PSD Iaşi: Alexandru Muraru este „naşul mare” la botezul ALIANȚEI „penalo-extremiste PNL- AUR”. Argumentele liderului social-democrat al filialei

PSD Iaşi: Alexandru Muraru este „naşul mare” la botezul ALIANȚEI „penalo-extremiste PNL- AUR”. Argumentele liderului social-democrat al filialei
Publicat: 26/10/2024, 13:44

Preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, susține, într-un comunicat de presă, că liberalul Alexandru Murarul este cel care a legitimat ceea ce numește cea mai toxică alianță din România anului 2024: „alianța penalo-extremistă PNL – AUR de la Iași”.

Președintele PSD Iași, Bogdan Cojocaru, critică în termeni duri alianța creată la Consiliul Județean între PNL și AUR, considerând că în acest moment Alexandru Muraru și-a compromis toată cariera politică și relațiile din sfera diplomatică, coabitând politic la nivel județean cu un partid extremist, se arată în comunicatul transmis de PSD Iași.

Afirmaţiile liderului PSD Iaşi vin după ce Alexandru Muraru preciza cu o zi în urmă că alianţa ”toxică” PSD-AUR nu s-ar limita la mutarea unor voturi pentru George Simion în turul întâi la alegerile prezidenţiale, ci va exista o colaborare şi la nivel local, potrivit News.ro.

„Muraru: ipocrit, mincinos, disperat să parvină”

Liderul PSD critică declarațiile liberalului Alexandru Muraru, pe care îl consideră ipocrit.

„Actul 1. Liberalul Alexandru Muraru: «AUR partid extremist, care trebuie scos în afara legii»;

Actul 2. Procurori români: Costel Alexe (PNL), trimis în judecată pentru fapte penale, luare de mită și abuz în serviciu;

Actul 3. Muraru, șeful PNL Iași, a aprobat negocierea cu AUR, penalul Alexe a atras votul AUR și și-a montat doi vicepreședinți liberali la județ. Astfel, la Consiliul Județean Iași avem acum alianța penalo – extremistă PNL – AUR.

Cât de ipocrit poate fi acest individ Alexandru Muraru, supranumit Deputatul Zero! Să aibă filiala plină de penali, să facă alianță la Consiliul Județean cu AUR, extremiștii la care zbiară de doi ani, și-apoi să iasă în public și să-i înfiereze. E halucinant acest Muraru: ipocrit, mincinos, disperat să parvină”, a transmis Bogdan Cojocaru.

Potrivit liderului PSD Iași, Alexandru Muraru s-a compromis coabitând cu AUR, pentru a avea sprijin politic la parlamentare.

„Deci, AUR i-a intrat în sânge liberalului Muraru de la Iași. Pe Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, discursul antisemit, anti-UE și anti-NATO al partidului extremist, nu l-a împiedicat să facă alianță politică cu pro-rușii de la AUR. A negociat cu limba scoasă ca, prin votul AUR, să fie instalați numai vicepreședinți liberali la Consiliul Județean Iași. Practic, el este nașul celei mai toxice combinații din România anului 2024: alianța penalo-extremistă PNL – AUR de la Iași. Astfel, Muraru și-a compromis toată cariera politică și relațiile din sfera diplomatică, coabitând politic cu AUR, doar pentru a avea susținerea penalului Costel Alexe la alegerile parlamentare”, a scris Bogdan Cojocaru.

„De câteva zile, Muraru, supranumit și Deputatul Invizibil, pe care nu-l cunoaște nimeni din Iași, nimeni nici măcar de pe strada unde locuiește, s-a lansat în atacuri și la PSD. Pe teme false, pe invenții. Altă mostră de ipocrizie: Muraru critică PSD, dar în vară a candidat la europarlamentare pe lista comună PSD – PNL. Muraru lansează comunicate sforăitoare, dar amicii săi de partid rămân în Guvern. Lui Muraru îi place la Putere, dar din disperarea procentelor infime la care a ajuns filiala sa penală, face și Opoziție. Acesta este Alexandru Muraru, șeful celei mai penale filiale de partid din România!”, a conchis Bogdan Cojocaru.

Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a declarat vineri că planul PSD nu se referă doar la ajutorul dat lui George Simion pentru a intra în turul doi la prezidenţiale, ci vor exista şi majorităţi PSD-AUR în diverse consilii locale sau judeţene din ţară, a relatat News.ro.

Alexandru Muraru spuena că PSD, AUR şi USR ar fi bătut palma ca să facă majoritate în Consiliul Local Iaşi, dat fiind că săptămâna viitoare urmează să fie aleşi cei doi viceprimari ai Iaşiului.

USR Iaşi a respins această ipoteză, argumentâd că filiala are „o decizie statutară prin care se interzice formarea de alianţe cu PSD şi AUR, ba chiar şi cu PNL”.

Sursa foto: Facebook / Bogdan Cojocaru

Citiți și:

George Simion, despre ACUZAȚIILE că este ajutat cu voturi de PSD să intre în turul doi: „Nu am nevoie de voturile nimănui”

Elena Lasconi, despre liberali: ,,Le place foarte mult la Guvernare cu PSD. Au ajuns 1,8 miliarde de lei din fondul de REZERVĂ la primarii PNL”

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Crimă „de o violenţă rar întâlnită”: un român de 50 de ani a fost găsit...
Cât a mers darul la nunta lui Iancu Sterp? Suma pare ireală
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
Regretele unei bucureștence mutate în Cluj-Napoca de trei ani: „Ajunsese să-mi pară normal ca o...
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei...
Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu...
Cum omoară aragazul 40.000 de europeni pe an. O problemă „mult mai gravă decât am...
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când...
Schimbări majore pentru pensionarii care nu au luat pensie mărită. Intră în vigoare din 2025,...
Ea este tânăra mamă, care a murit la o trecere de cale ferată din Dolj...
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
România a fost zguduită de două cutremure astăzi. Unde au fost înregistrate seismele și ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Dacă un vehicul lent circulă pe banda 2, e legal să-l depășești pe banda 1?
Floarea-soarelui rezistentă la secetă, obţinută într-un proiect cu cercetători clujeni
Eficiență impresionantă! UN NOU MATERIAL depășește celulele solare tradiționale
ADIO, maestre! Am mai pierdut un mare ACTOR. Românii îi dau ultimele aplauze
Varza murată. Cum se pitroceşte corect, pentru nu nu mirosi urât
Gabriela Cristea a împlinit 50 de ani. Ce cadou i-a oferit Tavi Clonda înainte de...
Destin macabru pentru Marian, un bărbat de 38 de ani! A fost înjunghiat fără milă...
FOTO Daniela Iliescu și părinții săi, la nunta lui Iancu Sterp! "Mami și tati!"
Stil, eleganță și rafinament! Denisa Coțolan, drept exemplu pentru viitoarele mirese. La ce concluzie au...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Draga mea, azi noapte ai strigat „Ionele, nu”!
ADN-ul viral antic din genomul uman, legat de scleroza multiplă și scleroza laterală amiotrofică